top of page

FAQ

Her kan du få svar på dit fleste spørgsmål omkring hvad jeg som fysioterapeut kan tilbyde, samt diverse andre relevante spørgsmål om min klinik/virksomhed.

 • Hvad kan en fysioterapeut hjælpe med?
  En fysioterapeut er uddannet indenfor kroppens anatomi og fysiologi, samt hvordan man bedst muligt behandler og genoptræner forskellige skader. En fysioterapeut kan derfor meget andet end kun massagebehandling og øvelser. Som selvstændig fysioterapeut uden for sygesikringen har jeg mulighed for at tilbyde dig ekstra tid, hurtige tider/akut tider og muligheden for at det bliver en personlig oplevelse i min klinik. Generelt har jeg mere frie rammer ift ydernr klinikkerne, hvilket betyder at vi i fælleskab altid kan finde den bedste løsning for dig.
 • Hvor mange gange skal jeg til fysioterapeut før jeg ikke længere har ondt/min skade er helet?
  Det spørgsmål er desværre næsten umuligt at svare på før jeg har set dig til en konsultation og før jeg ved hvad det drejer sig om. Et simpelt hold i lænden kan tage et par uger at komme over hvor der kræves hyppig behandling og simple øvelser, hvorimod et længerevarende knæproblematik eller f.eks en discus prolaps i ryggen kan tage op til flere måneder med øvelser, behandling og superviseret træning.
 • Hvorfor vælge en fysioterapeut til personlig træning?
  Som fysioterapeut ved man stort set alt om kroppens anatomi og fysiologi, samt hvordan kroppen reagerer på stimuli fra styrke og konditionstræning. En fysioterapeut er desuden ekspert i skader og vil derfor kunne designe et træningsprogram til dig som er skadesforebyggende samtidig med at det tilpasset dine specifikke mål. Jeg har personligt selv trænet i nu +10 år og har derfor også mærket på egen krop hvad der skal tilpasses i et program for, at man ikke bliver presset for hårdt og ender ud med smerter og skader.
 • Kan jeg få tilskud med en lægehenvisning hos din klinik?
  Nej det kan du desværre ikke. Dette grundet at jeg ikke ejer et ydernr. Det er vigtigt at pointere et ydernr ikke er et kvalitetsstempel men nærmere fordi at nogle klinikejere har haft pengene eller har taget store lån for at få ydernumre. Du kan dog fortsat for tilskud fra sygesikringen danmark eller din sundhedsforsikring. Fordelen ved at vælge en klinik uden ydernr er ofte mulighed for en hurtigere tid, samt mulighed for at tilrettelægge et forløb målrettet dig om det så kræver en halv eller en hel time pr gang. Klinikker med ydernr er begrænset af sygesikringen.
bottom of page